jak říkávala má babička ... pusťme se do toho a půl je hotovo :-) .......

velikonoce

Jak zhotovit tento věneček na dveře? Zde máte fotonávod na jutový základ a ostatní jako větvičky, vajíčka, mašličky, nebo ostatní dekorace doplníte nalepením tavnou pistolí, přišitím, nebo pouze propíchnutím. U propíchnutí juty však pozor, aby se vám při prvním větříčku zapíchnutá dekorace neodfoukla, či neobrátila vzhůru nohama :-)

zdroj foto Pinterest


K oslavám jara také patří velikonoční zajíček. Ne každý si může pořídit toho živého, někdo ho doma má, takového malého chlupatého mazlíčka. Ale ani ten neusedí na místě, tudíž Vám přináším fotonávod na výrobu takového malého mazlíčka se surovin, které máme doma skoro všichni.  Tak hodně zručnosti při jeho výrobě :-)

...ještě jeden návod, pro méně zručné snaživce :-)

zdroj foto Pinterest

Mega skořápky

Tuto dekoraci si vyhotovíte velmi jednoduše. Stačí nafukovací balónky, plátky gázy, betonová směs - může být i stěrka, bronzová barva, nůžky a štetec.

Po vyjmutí balónku natřeme vnitřní část bronzovou barvou a vložíme svíčku, zapálíme a můžeme se kochat.

zdroj foto pinterest + vlastní


Květy, květiny a květinky

Máte dilema, zda Vám ve váze s dekorací vydrží živé květiny? Jak pak budete měnit vodu abyjste si nepoškodili dekorace.... Jednoduše, použijte a vyrobte si papírové květiny.

 .....netroufnete si na takovouto živou - neživou, nevadí, zkuste jednodušší .-)

zdroj foto Pinterest

© 2016 deSigndeco, návrhy interiérů, Dělnická 711, 735 31 Bohumín
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky