interiér na jaře

Každý první vchází dveřmi, a proto aby Vás jaro vítalo při každém vstupu, ozdobte dveře velikonočním věnečkem.

(jak na něj najdete zde velikonoční věneček)

Nazdobit nemusíte jen vchod a stůl, ale třeba prázdný kout v místnosti, nebo kousek volného parapetu okna.

prodejny: dřevěný tác KIKA, porcelánový zajíc OBI, lucerna Nanu nana ceny od cca 200,- Kč

foto zdroj pinterest

Taky milujete tu vůni jara?

Při včerejším nákupu na mě z každé strany obchodu vykukovali velikonoční zajíčci, kuřátka, čokoládová vajíčka a já jsem si uvědomila, že se nezadržitelně blíží velikonoce. Nejen oslavy Kristova zmrtvýchvstání, ale také oslavy jara, pohanského svátku, který se u nás prolnul s již zmíněným svátkem křesťanským.

Jaro miluji, tu vůni, to vykukování rostlinek z rozmrzající půdy, prozpěvování ptáčků a probouzení přírody. prostě mě toto období nakopává a tak jsem dostala včera takové pokopnutí k obměně dekorací ze zimních na ty jarní. Ať můžu přivítat mou rodinu a přátele v domově, kde přivedu jaro do každého koutu, koutku a také na stůl.

Také se takto scházíte? Zkuste svou návštěvu, ale i sebe, potěšit nazdobeným stolem, prostřeným v jarních přírodních tónech s motivy jara, jako je například zajíček, větvičky, a vajíčka...

pořídíte např na www.bohemiaporcelan.cz ceny od 110,- Kč - cukřenka, hluboký talíř, reliéfní talíř a obklad (ten je použit jako podložka pod skleničku nebo hrníček) (stačí zde uvést do políčka hledání téma "zajíc")

Když už jsme u toho zdobení, tak mě napadlo, že kochat se můžeme i jídlem a hlavně dětem můžeme připravit sladkou pochoutku ve velikonočním dekoru. :-)

© 2016 deSigndeco, návrhy interiérů, Dělnická 711, 735 31 Bohumín
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky