interiéry

                                   ....jako na pláži (přímořská atmosféra u nás doma)



ostatní


... a budiž světlo

Včera jsem pracovala na dalším návrhu pro mého klienta, má rodina sledovala TV, mí pejsani leželi v zahřátých pelíškách, za oknem z krmítka uzobávali ptáci dobrotky a tak jsem zauvažovala, jak si přeji, aby nešel proud. .-) Jako za starých časů. Rodina se sešla u jedné petrolejové lampy, v jedné místnosti kdy byla pec, která vytopila pouze onu místnost a povídali si o celodenních činnostech, nebo drhli peří. Ano doba se posunula dál, ale přiznejme si, kolik z nás občas potřebuje vypnout a utéct od civizace, od stresu. Já takhle unikám na chatu mých báječných "tchánovců", kterou mají přímo pod hradem Veveří u Brněnské přehrady. Ale pokud nemám ten čas během všedního dne utéct, a postpubertální potomci sedí u svých PC a komunikují se svým světem, občas se mi podaří svou rodinku přemluvit k vypnutí hlavního jističe, k zapálení svíček a debatujeme o "životě brouka"

Jakmile má rodinka usnula, včetně našich dvou mazlíčků ve svých pelíškách, projížděla jsem si, ano jak jinak, civilizovaně, na PC a internetu, pinterestu, googlu, blogu a jiných interiéry, které docílí tohoto pocitu útěku od civilizace a technického a elektronického pokroku svým citlivě laděným konceptem starých dávných časů.

A nemusí být jen romantický či rustikální interiér, ale tenhle pocit nám může poskytnout i moderní interiér.

Zde máte pár inspirací a odkazy na stránky, kde vše seženete.

www.designershop.cz

www.bonami.cz

www.bellarose.cz

www.westwing.cz

www.anglickasezona.cz

zdroj foto Pinterest


To,  že  obrazy  do  bytu  neodmyslitelně  patří  je  fakt.


 Obrazy...

dodají interiéru tu správnou atmosféru a osobitost. Ať už máte interiér  sebelépe vybaven,  máte-li  prázdné  a holé stěny, působí poněkud chladným a neosobním dojmem.

Procházela jsem si staré fotky a říkala si, co s nimi udělám, vystavit je, založit do alba, nebo dnes tak oblíbeně uložit do nové složky v PC...

Taky máte toto dilema? Máte spoustu rodinných fotografií a máte je rozházené po celém bytě v malých rámečcích? Tak tomu udělejte přítrž a dejte jim určitou formu a řád.

Ozdobte jimi svůj interiér. Dejte jim své místo. Jak na to?

Najděte jim trochu prostoru. Vyčleňte na ně třeba celou jednu zeď. Nejčastější chyby, které často v interiéru vidím a řeším, je nepřízpůsobená velikost obrazu na zdi. Pokud máte velkou zeď, nikdy zde nedávejte jen pár malých rozházených obrázků, ale umístěte zde jeden dominantní obraz. Může to být originál, reprodukce či fotografie ve velkém formátu např. jako fototapeta. Máte-li však více obrazů, obrázků či fotek různého formátu, dejte jim stejný styl ve formě rámečků a zavěste je na stěnu v určité linii. Vždy by se tato linie měla udržet.

Inspirujte se na fotografiích. 

Pokud by jste se chtěli o dekorování interiéru dozvědět více, můžete vyzkoušet můj kurz základů interiérového designu.

zdroj foto Pinterest

© 2016 deSigndeco, návrhy interiérů, Dělnická 711, 735 31 Bohumín
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky