nábytek do malých prostor

Máte malý byt či menší domeček a nevíte jaký nábytek máte pořídit?

Nejlepší je nábytek na míru, který Vám vyrobí truhlář dle Vašich požadavků. Pokud je velmi  šikovný,  pomůže Vám vymyslet do Vašeho interiéru nábytek jednoduchý, funkční i pěkný.

Většinou nejtěžší je mít nějaký nápad. Pak je už k realizaci interiéru pouze krůček.

Tady Vám přikládám  pár takových  tipů nábytku do malých, ale funkčních prostor.

Konferenční stůl v desénu dřeva s čalouněnými taburety, které se dají v případě potřeby "nafouknutí interiéru" vytáhnout a poskytnou tak více míst k sezení. Pokud nepotřebujeme míst k sezení tolik, a v běžném životním procesu využíváte minimální prostor, necháme je zasunuté. Konferenční stůl však v malém interiéru plní stále stejnou funkci jak s vysunutými tak zasunutými taberety.

postel ve skříni

Máte malou garsonku, menší víkendový domeček či byt 2+1 a chcete aby Vaše děti měli své soukromí a zároveň nechcete aby rozestlaná postel vévodila Vašemu interiéru? Jedna z mnoha možností jak schovat postel je ji jednoduše zasunout za policovou stěnu.


foto zdroj  pinterest

obraz nebo jídelní stůl?

Nemáte místo na jídelní stůl, ale potřebujete ho párkrát za rok, když přijede rodina, nebo máte posezení s přáteli? Nechcete si zabírat místo ve sklepě, či v komoře anebo si stůl půjčovat od sousedů? Nevadí.

Mám tady jedno řešení.

Skládací jídelní stůl. Ve složeném stavu má dekorativní funkci v interiéru, slouží jako obraz, a jakmile přijdou hosté, stůl se ze stěny pouze sklopí a máte rázem funčkní jídelnu, nebo bar.
© 2016 deSigndeco, návrhy interiérů, Dělnická 711, 735 31 Bohumín
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky